U bent hier: home » over ons

Over ons

Wij zijn een kleinschalig en jong bedrijf, met toch meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van drukwerk. Juist onze kleinschaligheid zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit waarbij het leveren van kwaliteit en een hechte relatie met onze klantenkring hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons terecht voor al uw drukwerk van zwart-wit tot full-colour. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat elke opdracht, groot of klein, altijd met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd.

Prijs, kwaliteit & service drukkerij

Met deze drie kernwoorden weet u altijd dat u bij ons succesvol bent:

Prijs: wij leveren tegen zeer scherpe tarieven en altijd op maat. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald voor uw drukwerk.

Kwaliteit: kwaliteit is het uitgangspunt van ons. Ondanks ons scherpe tarieven bent u dan ook verzekerd van topkwaliteit drukwerk.

Service: bovendien krijgt u van ons altijd goede service. Wij komen graag bij mensen langs voor een advies op maat. Wij bespreken met u uw wensen en adviseren en ondersteunen waar nodig. Samen komen wij tot de beste oplossing voor het te leveren drukwerk. Daarnaast wordt u opdracht snel uitgevoerd en bieden wij zeer snelle levering.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een persoonlijk adviesgesprek of een vrijblijvende maatwerk offerte.